Rosiile, ceapa si ridichile se taie rondele. Sosul se face amestecand bine uleiul cu zeama de lamaie, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul, iar la urma cu verdeata tocata. E bine sa predomine lamaia, mai ales daca hamsiile sunt din conserva cu ulei. Cascavalul se taie cubulete mici.
Pe un pat de salata se amesteca ingredientele apoi se toarna sosul.
Este o salata care poate fi mancata si in zilele cu dezlegare la peste din timpul postului, cu conditia sa inlocuiti cascavalul obisnuit cu branza tofu sau un alt sortiment de branza din soia.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii