Se curata guliile, se spala si se pun la fiert in apa clocotita, sarata.Cand s-au inmuiat se scot si se limpezescin apa rece, se scurg si se taie in forma de taitei, sau se rad pe razatoare mare. Se prepara maioneza din galbenusul crud, ulei si zeama de lamaie. Albusurile se firb in putin apa sarata. Se amesteca bine maioneza cu guliile taiate si cu albusurile tocate marunt.Se poate garnisi cumasline si verdeata. Se serveste imediat sau se pastreaza cateva ore la rece.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii