In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se ingroasa ca o mamaliguta. Dupa ce s-a racit, se freaca cu ulei turnat cite putin si se adauga boiaua de ardei, pasta de ansoa, ceapa tocata foarte marunt si zeama de lamiie. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu patrunjel verde si rondele de ridichi. Se pot adauga si doua galbenusuri.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii