Batem untul cu oul,sarea,nucsoara,grisul si verdeata.Formam din compozitie galuste pe care le fierbem in supa clocotinda,15-20 minute,la foc mic.
Salata o rupem bucati,castravetele il taiem felii,iar rosiile le taiem jumatati si apoi felii.Smantana o batem cu sucul de lamaie,sare si piper,zahar.
Intr-un bol amestecam toate ingredientele,iar deasupra turnam smantana,si presaram putina verdeata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii