Fructele se spala. Se taie jumatatea de mar in 4, apoi fiecare dintre cele 4 in 3. Banana se taie rondele si rondelele in doua. Bucatile de ananas din compot se taie fiecare in 4.Se pune si siropul. Apoi jumatatea de portocala se curata de coaja si se taie ca marul. Jumatatea de nectarina/piersica se taie la fel ca marul si portocala. Totul se adauga impreuna in ''castronul pepene''iar castronul se pune pe o farfurie pentru a evita curgerea lichidului din salata. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii