Gandeste si gateste sanatos!
Dupa plac, aranjati pe doua platouri fructele taiate in bucati mari. Ananasul se va curata iar interiorul tare in forma de cerc, se va elimina foarte usor la fiecare rondea taiata subtire. Daca nu aveti forma speciala pentru taiat, folositi un capac de plastic de la o sticla de apa. Marimea acestuia este identica cu cea a miezului ananasului.
Foarte important!!Stoarceti lamaia iar sucul trebuie turnat peste bucatile de mere, avand rol antioxidant (nu se mai innegresc).
Eu am folosit betigase de lemn pentru frigarui pentru a obtine un efect vizual deosebit.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii