1- se curata frunzele de fetica si se spala in multa apa de doua-trei ori, iar apoi se scutura pana se usuca.
2- Pentru sos: se curata ceapa si se toaca marunt.Aceasta se amesteca intr-un vas cu otetul, sarea, si piperul, iar apoi dupa ce s-a dizolvat sarea, se adauga treptat uleiul.Arpagicul si patrunjelul se curata, se toaca marunt si se adauga la sos.
3- se indeparteaza soricul de pe slanina, se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie la foc mediu, fara ulei, pana devine maronie, crocanta.Se taie miezul de nuca.
4- se toarna sosul treptat peste salata, se amesteca bine, iar apoi se presara cubuletele de slanina si miezul de nuca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii