1 Intai pregatesti carnea pe care pui sa stea sucul de lamiie; ulei de masline sa stea o ora.2; Cureti feniculul, gulia si tai bulbii pestisori, iar verdeata o rupi, adaugi rosile spalate si taiate cubulete. Pui si felii de portocala. Faci un sos din ulei, mustar si sucul de la o lamiie si delikat. Prajesti carnea 15 minute intr-o tigaie, pui peste salata cu sosul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii