Salata de fenicul si pui si rucola

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bulbii de fenicul;1 gulie;10 rosii;1 piept de pui.sucul de la 2 lamii;2 linguri de ulei de masline;o lingura de mustar iute sau dulce;rucola sau papadie sau spanac delikat
  • feli de portocala

Mod de preparare

1 Intai pregatesti carnea pe care pui sa stea sucul de lamiie; ulei de masline sa stea o ora.2; Cureti feniculul, gulia si tai bulbii pestisori, iar verdeata o rupi, adaugi rosile spalate si taiate cubulete. Pui si felii de portocala. Faci un sos din ulei, mustar si sucul de la o lamiie si delikat. Prajesti carnea 15 minute intr-o tigaie, pui peste salata cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise