Descopera salata de fasole verde - o reteta simpla, sanatoasa si gustoasa. Ideala pentru orice masa, se prepara rapid si te va cuceri prin savoarea ei!
1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute.
2. Dupa ce s-au fiert se varsa intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.
3. Cand s-au racit se rup in jumatate si se adauga intr-un vas.
4. Se curata usturoiul si se piseaza, apoi se adauga peste pastai.
5. Se toaca mararul marunt si se adauga si el peste pastai.
6. Se face in blender un sos din apa, otet, ulei, sare si piper, se amesteca bine si se adauga peste pastai.
7. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la frigider peste noapte.
Se poate servi alaturi de preparate din carne, dar si alaturi de preparate din legume.
Eu am servit-o alaturi de dovlecei la grill, dar si alaturi de friptura din piept de pui la grill cu cartofi prajiti.
Incearca si reteta de salata de pastai cu maioneza, salata de ciuperci si fasole pastai sau salata de fasole pastai in stil polonez.
Iar despre beneficiile consumului de fasole pastai puteti citi aici.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii