Salata de fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu otet
  • sare
  • Knorr Salad Dressing Mediteranean

Mod de preparare

Fasolea se curata si se pune la fiert in apa cu sare.

Cand s-a inmuiat bine, se scurge si se pune intr-un castron.

Deasupra se toarna sosul facut din usturoi ras pe razatoarea mica, frecat cu ulei si otet si amestecat cu Knorr Salad Dressing Mediteranean.

Se pune si mararul tocat si se da la rece.

Se orneaza frumos cu felii de rosie inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise