SALATA DE FASOLE VERDE CU SOS DE NUCA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 1 pahar de miez de nuca
  • 1 rodie
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • frunze de Telina
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea verde se fierbe pana se inmoaie. Zeama in care a fiert fasolea verde se pastreaza pentru prepararea sosului de nuci; Miezul de nuca se da prin masina der tocat, se amesteca cu verdeata tocata si usturoiul pisat. Se completeaza cu coriandru si zeama in care a fiert fasolea; Fasolea verde se asezoneaza cu acest sos de nuci.Se orneaza cu boabe de rodii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise