Se spala fasolea se curata si se fierbe in apa sarata cam 15 minute.Se pune ulei inrt-o tigaie ardeiul rosu se toaca , usturoiul la fel , rosiile taiate in 4 , sare, si un varf de cutit de zahar ,150ml apa se lasa pe foc 20 minute sa fiarba , se adauga la sfarsit busuiocul rupt in bucatele atentie cu mana nu cu cutitul , peste se pune fasolea si se mai lasa 3 minute la foc mediu .Pentru 3 persoane
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii