Salata de fasole verde cu iaurt

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde din conserva
  • 150 gr iaurt degresat
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar.

Mod de preparare

Scurgi fasolea din conserva.Cureti usturoiul si il zdrobesti.Speli si tai marunt verdeata.Storci lamaia.Incalzesti putin uleiul.Intr-un castron,torni uleiul peste fasole,apoi adaugi usturoiul,jumatate din verdeata,zeama de lamaie si iaurtul.Acoperi cu un capac si amesteci prin rasturnare.Presari deasupra verdeata ramasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise