Se curata morcovul, conopida, telina. Se scurge sau decongeleaza fasolea verde si se fierb toate in vase separate. Se pun la fiert cartofii in coaja. Rosiile se decojesc, se curata ardeii si se tai cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul şi cartofii curatati si scursi bine, fasolea si conopida. Se toaca ceapa, usturoiul si verdeata, se amesteca toate, se pun maslinele si se adauga ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata sa nu se sfarame legumele.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii