Salata de fasole verde a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1/2 kg fasole verde
  • * 1 legatura cu marar verde
  • * 2 linguri cu maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 3 linguri otet balsamic
  • * 1 lingura cu smantana
  • * frunze de patrunjel verde
  • * 1 rosie
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert. Dupa ce fasolea s-a fiert, se taie de marime potrivita pentru a fi servita si se pune in salatiera. Peste fasole se pune marar verde tocat marunt.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Peste salata se pune otet balsamic, maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, piper negru praf dupa gust si se amesteca.

Se orneaza cu rosie taiata feliute si frunze de patrunjel verde.

Se serveste rece langa feluri de mancare dupa preferinte.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise