Salata de fasole verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g fasole verde(sau 2 borcane de fasole de la magazin)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de otet
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • sare, piper

Mod de preparare

Aceasta salata o gatesc si iarna cu fasole verde de la borcan. Se strecoara fasolea de apa, separat, se prepara un sos vinegreta, amestecand otetul cu ulei, sare si piper, dupa gust. Se toarna sosul peste fasole, impreuna cu usturoiul tocat marunt, se amesteca cu grija, se adauga si ceapa taiata felii subtiri, iar deasupra presaram verdeata tocata. Salata se poate servi ca atare sau cu fripura rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise