Salata de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • 4 catei de usturoi mai mari
  • 2 linguri de ulei
  • o lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pastaile de fasole,indepartand coditele si atele daca sunt mai batrane,apoi se rup in cate doua-trei bucatele si se pun la fiert in apa cu sare,Dupa ce s-au inmuiat,se scot,se scurg bine,si se amesteca in salatiera cu un sos preparat din usturoiul pisat,ulei si otet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise