Se lasa fasolea sa se inmoaie de seara in apa calduta. Se schimba apa de 2-3 ori sa fiarba mai repede. Dupa ce s-a fiert fasolea se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, intr-un castron se pune fasolea cu usturoiul taiat marunt ceapa si piper si delikat dupa gust. Se pune zeama de lamiie sau otet aromatic si ulei, se amesteca usor sa nu se zdrobeasca, se orneaza cu patrunjel verde si busuioc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii