Fasolea este pusa asta vara la congelator in pungi in care am pus si zeama in care au fiert. Se decongeleaza fasolea,dupa care se pune dupa gustul fiecaruia urmatoarele: sare, piper, Secretul gustului, ulei, otet si zahar. Se amesteca si se pun la fiert in cuptorul cu microunde 20-25 de minute la putere maxima (trebuie sa dea in clocot). Dupa aceea se lasa sa se raceasca si se pune usturoiul zdrobit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii