Pune fasolea la inmuiat de seara pentru a mai limita din timpul de fierbere. A doua zi, fierbe fasolea, avand grija sa-i schimbi apa de 3-4 ori.Cand este gata, pune-o la scurs intr-o strecuratoare si las-o sa se raceasca, intre timp, spala rosiile, taie-le cubulete si amesteca-le apoi cu ceapa taiata marunt sau solzisori, patrunjel tocat si porumb.
Condimenteaza cu sare si piper. Amesteca legumele cu fasolea si potriveste de gust. Toarna si 1 lingura cu ulei de masline.
Se serveste rece, cu nachos, chipsuri condimentate si asezonata cu frunze de menta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii