SALATA DE FASOLE CU BROCOLLI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole alba fiarta[din conserva]
  • 1 ceapa rosie
  • 1 brocolli
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe capatana de brocolli in apa cu sare 10 minute.Se desface buchetele si se toarna peste fasolea fiarta.Se adauga ceapa taiata julien,uleiul si zeama de lamaie,se condimenteaza si se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise