Se lasa fasolea in apa cateva ore, apoi se pune la fiert schimband apa de cel putin doua ori.
Intr-un vas separat se fierbe morcovul care va fi taiat apoi cuburi mici.
Se taie ceapa fideluta iar gogosarii cuburi.
Se scurge de apa fasolea si se pune intr-un bol si se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se adauga boabele de mazare, morcovul, gogosarii si ceapa si se amesteca usor.
Se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza.
Se poate servi si cu muraturi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii