- Fasolea se spala si se pune seara la inmuiat pentru a fi preparata a doua zi.
- Fasolea se pune la fiert cu apa rece si dupa 10-15 minute se strecoara si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu 1 morcov si 1 frunza de dafin. Se lasa la fiert 1 ora.
- Se lasa sa se raceasca in apa ei si apoi se strecoara.
Morcovul fiert si ceapa verde se taie marunt si se adauga in fasole.
- Se mai adauga 1 plic de Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva in 3 linguri ulei si 3 linguri apa.
- Se mai pune otet balsamic, sare, piper si patrunjel tocat marunt apoi se amesteca bine.
Deasupra se orneaza cu masline.
Se adauga suflet dupa preferinte.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii