Fasolea se spala si se pune seara la inmuiat pentru a fi preparata a doua zi.
Fasolea se pune la fiert cu apa rece si dupa 10-15 minute se strecoara si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu 1 morcov si 1 frunza de dafin. Se lasa la fiert 1 ora.
Se lasa sa se raceasca in apa ei si apoi se strecoara.
Morcovul fiert si ceapa verde se taie marunt si se adauga in fasole.
Se mai pune ulei crud, otet, sare, piper si patrunjel tocat marunt apoi se amesteca bine.
Deasupra se adauga masline.
Se adauga suflet dupa preferinte.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii