1. Se desfac conservele de fasole si se scurg de zeama.
2. Se adauga fasolea intr-un bol, se taie ardeiul julien si se adauga peste fasole.
3. Se taie ceapa uscata julien, iar ceapa si usturoiul verde se taie marunt.
4. Se toaca patrunjelul si se adauga si el in vas.
5. Se prepara in blender un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
6. Se adauga peste legume si se amesteca.
7. Se introduce la frigider pentru cateva ore.
8. Se serveste ca si garnitura alaturi de fripturi.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii