Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem feliute sau fasii subtiri (2-3mm).Punem uleiul,zeama de lamaie, sare si piper peste dovlecel, amestecam bine si se da la frigider 2-3 ore.
Urda se freaca cu mararul, sare si piper dupa gust si se adauga semintele.
Se pune amestecul de urda peste dovleceii marinati si se serveste!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii