Dovlecii se curata de coaja si se taie in doua pe lung, se scoate partea cu samburi din mijloc cu
o lingura, se taie bucati si se pun la fiert pentru cca 15 min intr-o oala cu apa clocotita in care
am pus si o lingurita cu Delikat. Se pun la scurs intr-o sita. Dupa ce s-a scurs apa si s-au racit
un picut se paseaza (prin sita), se adauga cateii de usturoi facuti mujdei (cu 1 lingurita rasa de
sare) si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit de tot se adauga maioneza (dupa gust), se
omogenizeaza amestecul, si se da la frigider pentru doua-trei ore. Merge foarte bine alaturi de
chiftele (reci) si rosii.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii