Cele 4 ingrediente principale se pun in cantitati aproximativ egale.
Pentru o singura portie se pun: 1 morcov, 1 mar, jumatate de telina mica, jumatate de sfecla mica.
------------------------------------------------------
1. Se spala si se curata ingredientele, dupa obisnuinta. Eu curat de coaja la toate in afara de mar.
2. Morcovul, telina si sfecla se dau prin razatoarea mica. Marul se da prin razatoarea mare.
3. Se amesteca bine cu o lingurita.
4. Se pune un pic de zeama de lamaie, daca va place.
------------------------------------------------------
Pret pentru o portie pe timp de vara-toamna - 2 lei! :>
Salata va iesi rosie de la sfecla rosie.
De asemenea, va fi dulce, ca o salata de fructe.
Morcovul, telina si sfecla trebuie date prin razatoarea mica pentru ca altfel vor avea o textura neplacuta. Marul poate fi dat prin oricare.
Daca o vreti mai zemoasa sau mai dulce, mai adaugati un mar.
Este perfecta ca si gustare sau inainte de masa.
Daca faceti mai mult de doua portii, ar fi bine sa aveti la indemana un robot de bucatarie. :D
Cel mai bine e sa fie mancata imediat, dar se poate tine la frigider 2 ore.
Pofta mare! :D
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii