Morcovul, telina si marul se curata si se da pe razatoarea mare. Se presara sare piper si se da la rece.
Pentru maioneza procedam asa: galbenusul de ou il amestecam cu mustarul si putina sare si se pun ulei in fir subtire. Iese o bunatate de maioneza.
Se amesteca cu amestecul de morcov, telina si mar ras.
Cantitatile le faceti dupa preferinta.
Eu am pus mai mult morcov, telina cam jumatate din cantitatea de morcov si 1 mar mediu.
Bun si ca aperitiv, si ca garnitura.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii