Salata de Crocobaur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde potrivita
  • 4 ridichii rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe verzi
  • 1 castravete proaspat
  • 2 rosii
  • 3-4 ciuperci proaspete
  • 2 oua fierte tari
  • 1 piept de pui fiert si racit
  • 200g cascaval
  • 200g branza dulce de vaci
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri mustar dulce
  • 2 linguri smantana
  • si dupa gust otet balsamic sau de mere

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele feli sau bucatele dupa caz, se amesteca, se adauga maioneza, mustarul si smantana. Dupa gust se pune sare si otet.

Este foarte gustoasa mancata cu crutoane din paine unse cu ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise