Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de adauga peste paste,fasolea verde.Se strecoara,se spala cu apa rece ,se adauga 1 lingura de ulei si se pastreaza.
Se pune la incins 1 lingura de ulei intr-o tigaie,se adauga crevetii,se lasa 2 min.Adaugati ghimbirul(eu pun doar o lingurita pentru ca este foarte aromat),sosul se susan,zeama de lamaie si sosul de soia .Amestecati 1 minut si adaugati pastele cu fasolea verde,sarati,piparati dupa gust.Se tin pe foc pana se incalzesc.Se pune amestecul intr-un bol si de presara seminte de susan(si ceapa verde taiata subtire,obtional).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii