Ingrediente
250g taietei din faina integrala(daca nu aveti se poate si cu spaghete), 300g fasole verde, 2 linguri de ulei, 500g creveti decorticati, 2 linguri ghimbir proaspat,razuit, 60ml sos de susan cu usturoi, 15ml sos de soia, sucul de la o lamaie verde
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
11 voturi
Mod de preparare
Se pune la incins 1 lingura de ulei intr-o tigaie,se adauga crevetii,se lasa 2 min.Adaugati ghimbirul(eu pun doar o lingurita pentru ca este foarte aromat),sosul se susan,zeama de lamaie si sosul de soia .Amestecati 1 minut si adaugati pastele cu fasolea verde,sarati,piparati dupa gust.Se tin pe foc pana se incalzesc.Se pune amestecul intr-un bol si de presara seminte de susan(si ceapa verde taiata subtire,obtional).
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2010
Un deliciu!***** Sarbatori Fericite draga Luana!
Luana (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010
Merci Valentina si Mihai.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010
O bunatate ...
mihai (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010
Buna retete ta! Succes!*****