Creveti se decorticeaza si se spala din abundenta..(decorticare..se desface carapacea incepand de la cap spre coada lasand ultimul rand ca sa mentina coada pe crevete..se cresteaza usor cu un cutit pe spate si se inlatura partea neagra din interior clatind cu apa rece)..se pregateste faina,oul batut si amestecul de seminte de susan amestecat cu pesmetul japonez pt procesul de pane ..crevetele se sareaza si se aromatizeaza cu usturoi pisat. Se tine de coada si cap si se aseaza in statul de faina urmand in oul batut si la sfarsit in pane mixul obtinut. Se prajesc creveti in ulei la fok mediu pana devine auriu crusta de pane. Salatele se spala cu apa rece,ideal este procesul de spalarea salatei se fie mai indelungat si bine strecurat si uscat. Se rup bucatele,in nici un caz taiate cu cutitul..evitand astfel oxidarea. Se asezoneaza preparatul cu un sos de cogniac (calypso) preparat din cogniac flambat pe foc iute in tigaie,lasat la racit si doar amestecat cu cantitatile de maioneza si ketchup.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii