Incepem prin a prepara un sos din otet si putina sarecu care se opareste ceapa taiata in prealabil in rondele fin taiate. Se scot apoi si se asaza intr-un vas. Se fierb apoi crenvustii, iar cand sunt gata, se scot, se taie felii rotunde si se amesteca cu otetul in care am oparit ceapa. Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga maioneza. Se lasa la rece timp de aproximativ 30 de minute si apoi se serveste.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii