Incepem prin a prepara un sos din otet si putina sare cu care se opareste ceapa taiata in prealabil in rondele fin taiate. Se scot apoi si se asaza intr-un vas. Se fierb apoi crenvustii, iar cand sunt gata, se scot, se taie felii rotunde si se amesteca cu otetul in care am oparit ceapa. Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga maioneza.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii