Se spala creierul bine. Intr-o cratita se pun 2 pahare apa, se pune patrunjelul intreg, piper, sare, zeama de lamie, un pic de ulei 2 linguri, se acopera si se lasa sa fiarba 10 min. Se fierbe repede, se lasa sa se raceasca in aceeasi apa, dupa aceea se scoate, se pune pe un paltou care este suprafata acoperita cu salata verde, se pun creierii, se pun maslinele ornament, se mai stropeste cu un pic de ulei.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii