1. Cureti conopida, o speli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.
2. In acest timp pregatesti sosul : fierbi 4 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti.
3. Freci 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.Spleli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si galbenusurile fierte ramase le tai marunt si le amesteci cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.
4. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur inprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii