Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele si puneti-o la fiert intr-un litru de apa cu putina sare si zahar sau in oala de fiert in aburi. Lasati-o sa fiarba la foc mic, cu capac, aproximativ 20 minute, apoi strecurati si lasati-o sa se racoreasca.
Pana fierbe conopida, curatati ceapa si usturoiul. Taiati ceapa rosie feliute foarte subtiri, tocati verdeata si feliati usturoiul. Taiati lamaia in doua si stoarceti o jumatate. Cealalta jumatate taiati-o felii subtiri.
Puneti intr-un castron conopida, ceapa, usturoiul, verdeata si turnati deasupra uleiul de masline si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si piper.
Amestecati usor cu sosul si decorati cu felii de lamaie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii