Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt.
Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se suprapuna in mai multe straturi.
Semintele de chimen le punem intr-un mojar impreuna cu sarea si le zdrobim.
Presaram peste conopida.
Stropim conopida cu putin ulei si amestecam cu mana in ea, ca fiecare bucatica sa fie putin unsa.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul incins, la 180 grade C. Dupa 15 minute, luam folia si punem din nou tava la cuptor pentru inca 15 minute fara folie, pentru a se rumeni putin conopida. Timpul de coacere poate varia in functie de cat de mari ati taiat conopida.
Carnea de curcan o feliem ca si pentru snitele si o batem cu ciocanul de snitele. Asezonam cu sare si piper si lasam deoparte putin. Eu am facut carnea de grill, dar se poate face la cuptor sau chiar la tigaie in ulei.
Cand conopida este facuta, o lasam sa se raceasca putin.
Intr-un castron de salata, punem conopida, spanacul spalat si zvantat, ceapa rosie taiata, castravetii murati taiati si caperele.
Peste ele stoarcem lamaia si stropim cu putin ulei de masline (cam o lingura ).
Carnea de curcan, deja facuta, o taiem in fasii si o punem si pe ea in salata.
Pofta buna la salata!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii