Pestele curatat, spalat, se taie cuburi si se pune intro craticioara, peste el se adauga sucul de la cele 2 lamai, ceapa tocata marunt, un praf de sare.
Se fierbe la foc mic cam 8-10 minute. Separat, se prepara sosul din: usturoi pisat, verdeata, ulei de masline, apa, care se toarna jumatate peste pestele din craticioara si se lasa la rece o ora. Se adauga morcovul fiert, taiat felii subtiri, castravetele si ardeiul taiati cubulete si sosul ramas.
Se amesteca cu smantana, mustarul, coaja rasa de la o lamaie, mazarea si ouale fierte, taiate felii. Se sareaza dupa gust. Se garniseste cu verdeata tocata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii