Ciupercile se spala, se lasa la muiat 10-12 ore, intre timp schimbam apa de 2-3 ori. Se fierb in apa clocotita in prelabil. Adaugam o ceapa, sare, piper, foaie de dafin. Fierbem timp de o ora.
Separat taiem ceapa marunt, o oparim intr-un baitz obtinut din 50 ml otet, 150 ml apa, sare, piper, foaie de dafin.Lasam sa se raceasca. Ciupercile fierte, se strecoara, se lasa la racit si se incorporeaza cu ceapa oparita si racita si maioneza.(daca dorim sa mancam aceasta salata in post, folosim maioneza de post.)Eu am facut aceasta salata in ajunul Bobotezei, deci a fost o salata de post.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii