Puneti 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie teflonata, adaugati ciupercile si sotati-le pana se inmoaie si se rumenesc un pic, iar zeama de la ele s-a redus la 2 linguri.
Adaugati restul de ulei de masline, otetul balsamic, sare si piper dupa gust, amestecati si apoi lasati-le sa se raceasca putin.
Intr-un bol mare puneti salata verde tocata sau rupta bucatele si deasupra turnati amestecul de ciuperci sotate. Amestecati si serviti imediat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii