1. Se toaca ciupercile si fasolea pastai in cubulete mai mari sau mai mici in functie de preferinte;
2. Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud. Se bat cu mixerul fara intrerupere adaugand treptat ulei si alternand cu un pic de apa calduta (dar nu foarte multa, cam 1/4 de ceasca). Cu cat adaugati mai mult ulei cu atat cantitatea de maioneza va creste (eu n-am adugat zeama de lamaie si mustar in maioneza pentru ca nu mi-a placut gustul in combinatie cu ciupercile si fasolea pastai);
3. Dupa ce maioneza este gata o adaugati peste fasolea pastai si ciupercile taiate cubulete. Adaugati apoi 3-4 catei de usturoi pisati si amestecati.
4. Adaugati sare si piper dupa gust.
Bon apetit!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii