Daca ciupercile sunt din cutie se spala si se lasa un pic in apa rece dupa care se aseaza pe servetele absorbante si se calesc in putin unt maxim 5 minute, daca cipercile sunt crude, se curata, se taie si se soteaza in foarte putin unt pentru a se inmuia(5 minute).
Se trece la pisarea usturoiului cu sare si se poate adauga 1-2 linguri de smantana, pregatim maioneza peste care vom adauga usturoiul cu smantana si nucile foarte fin pisate.
Dupa ce compozitia este gata se poate trece la adaugarea ciupercilor se sareaza si pipereaza dupa gust.
Simplu si gustos intr-un timp foarte scurt.
Farfuria se poate decora cu rondele de rosii, floricele din morcov, ardei, frunze de salata, ceapa rosie si orice alta idée pe care o considerati interesanta.
Pofta Buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii