Salata de ciuperci champinion

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci (din conserva)
  • 125 g branza topita
  • 300 g frisca (nebatuta)
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4 l.s. ceapa verde taiata in inele
  • 6 l.s. tarhon taiat marunt
  • cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie.

2. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul

pana are consistenta unei creme.

3. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper.

Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste

ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde.

Recomandare

Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la

culoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise