1. Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie.
2. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul
pana are consistenta unei creme.
3. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper.
Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste
ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde.
Recomandare
Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la
culoare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii