1. Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie.
2. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul
pana are consistenta unei creme.
3. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper.
Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste
ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde.
Recomandare
Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la
culoare.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii