Castravetele se curata, se taie bucatele de 1-2 cm grosime si 2-3 cm lungime, se adauga sare, se lasa cateva minute sa se scurga apa, se sterg si se pun intr-un bol impreuna cu ceapa taiata solzisori, alunele macinate sau pisate, coriandru tocat fin sare, piper. Otetul si zaharul se pun intr-un vas si se lasa 1 minut pe foc, amestecand continuu, obtinandu-se un sos dulce acrisor, se lasa sa se raceasca si se toarna peste castraveti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii