Se iau castravetii, se curata de coaja, se dau pe razatoarea de feliat (sau ii taiati rondele cit mai subtiri posibil), se sareaza dupa gust si se lasa sa stea cica 5 minute. Intre timp se curata usturoiul de coji si se piseaza cu un pic de sare. Dupa care puteti arunca zeama pe care o lasa (eu o arunc, nu prea face bine la fiere),adaugati smantana si eventual iaurtul. Daca smantana este prea densa puteti dilua cu un pic de lapte sau apa. Amestecati bine pina compozitia devine omogena, adaugati usturoiul si amestecati din nou. Acoperiti vasul cu o folie si bagati-l la frigider pentu circa 30 de minute. Se serveste rece. Merge in compania oricarui tip de carne si mai ales cu cartofi prajiti. La fel poate fi pregatita si salata verde, care este fantastica cu friptura de carne de miel.Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii