Cartofii se taie in doua si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba la foc domol, vasul se lasa acoperit, 10 minute din momentul in care apa clocoteste. Apoi se scurg. Ouale se fierb 5-6 minute, se tin sub jet de apa rece, se decojesc si se taie in patru. Uleiul se incinge si se adauga costita taiata marunt, se lasa pana se rumeneste. Se adauga intr-un bol cartofii fierti, costita afumata, frunzele de salata, taiate fasii, ouale, sare, piper si amesteca toate cu maioneza diluata cu 2 linguri apa.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii