1. Am spalat cartofii bine, i-am frecat cu o perie aspra, i-am taiat in doua sau in patru (in functie de marime) si i-am pus la fiert cu apa si sare. Dupa 10 min de fiert la foc mic i-am strecurat si i-am lasat la racit.
2. Am preparat apoi dresingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper
3. Am amestecat dressingul cu cartofii, am acoperit cu folie si i-am dat la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii sa se amestece aromele, minim 1 ora.
4. Inainte de servire am taiat ceapa verde rondele si am prajit sunculita pana s-a facut crocanta.
5. Retineti cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul le amestecati in salata chiar inainte de servire. Mai dregeti de sare si piper.
6. Prezentare: puneti salata pe frunze de salata verde si presarati restul de sunculita si ceapa verde. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii