Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert; intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii si ceapa verde, se scot samburii de la masline si se adauga toate aceste legume tocate intr-un castron. Dupa ce a fiert oul se desparte galbenusul de albus atat la cel fiert cat si la cel crud si se prepara maioneza din galbenusuri. Albusul fiert se toaca marunt si se adauga peste legume. Dupa ce au fiert cartofii si morcovul se taie in cubulete mici si se adauga peste legume. Se adauga sare, marar, maioneza si lamaia stoarsa. Se amesteca toata compozitia foarte bine.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii